یکی از روش های محافظت از حاشیه منازل و محیط های اداری و حساس استفاده از فنس می باشد. با توجه به اینکه فنس به تنهایی در برخی موارد نمی تواند امنیت کافی و لازم را برای محیط به همراه داشته باشد از این رو لازم است تا در کنار فنس از لوازم و وسایل دیگری مانند سیم خاردار نیز استفاده شود.
یکی از مدل های جدید فنس که می توان از آن برای محافظت از مراکز حساس و امنیتی نیز استفاده نمود فنس الکتریکی می باشد. این مدل از فنس به نوبه ای طراحی شده است تا در صورتی که فرد مهاجم به آن نزدیک شد و آنرا لمس نمود با شوک های الکتریکی مانع از ورود شخص شود.
این مدل از فنس در سه حالت مختلف طراحی و ساخته می شوند که با توجه به تشخیص حساسیت موضوع ولتاژ برق آن از یک شوک ساده تا شوک الکتریکی منجر به مرگ مهاجم قابل تنظیم می باشد.

طرز کار فنس الکتریکی:
فنس الکتریکی برای اینکه کارایی خود را داشته باشد لازم دارد تا به یک منبع انرژی متصل باشد برای این منظور می توان از ترانسفورماتور، باتری یا برق شهری استفاده نمود. این منبع انرژی به طور منظم یک پالس با ولتاژ بالا تولید می کند و آنرا از طریق سیم بدون روکش در سراسر فنس جریان میدهد تا در نهایت توسط یک تیرچه فلزی به زمین منتقل شود.
میزان شوکی که اینگونه از فنس ها تولید می کنند قابل تنظیم بوده، همچنین با توجه میزان تماس فرد با سیم ها نیز بستگی خواهد داشت. از این مدل فنس در بسیاری از جنگ هایی که در جنگ هایی که در طول تاریخ انجام شده است از این مدل فنس به دفعات استفاده شده است.
محاسن فنس های الکتریکی:
اگر از جنبه اقتصادی به محاسن فنس الکتریکی نگاه کنیم استفاده از این مدل از فنس در برابر خرید فنس معمولی هزینه کمتری خواهد داشت همچنین در صورت استفاده از این فنس برای کنترل حیوانات بازدهی بهتر و خسارت کمتری نسبت به استفاده از سیم خاردار بر جای خواهد گذاشت.